RESERVEER JE TICKET!
Pa Joof

Pa Joof

Peak performance
trainer
René Savelberg

René Savelberg

Voormalig CEO
McDonald’s
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Investeerder,
adviseur
David Rakers

David Rakers

Succes coach
Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg

Zakenvrouw
van het jaar 2012
Arjen Lemstra

Arjen Lemstra

Eigenaar evenementenbureau
en BrancheContact

Ben je er klaar voor om je sales te verdubbelen en je cashflow te verhogen?

Neem deel aan de Business Summit op
8 en 9 febuari 2014

Zet je eerste stap

De Business Summit is een exclusief 2-daags evenement georganiseerd en gehost door de meest vooraanstaande en inspirerende boegbeelden van het huidige bedrijfsleven. Rotterdam zal van 8 februari en 9 februari 2014 in het teken staan van maar één ding: de eerste stap naar jouw toekomst.

De Business Summit kan je een aantal dingen verzekeren. Allereerst dat jij, andere ondernemers en bedrijven die de sprong in het diepe wagen, veilig met beide benen zullen landen. Ook kom je in aanraking met een groep fenomenale sprekers en trainers. Zij vormen samen een krachtig en inspirerend platform dat jou aan zal zetten je potentieel te ontpoppen. Met jouw vaardigheden, creativiteit en drang naar innovatie zal je onbekend terrein verkennen én veroveren! En over tijdgebrek hoef je je geen zorgen te maken, want onze aanpak past het beste in drukke agenda's.

Klinkt dit als een grote tijdsinvestering? Think again! Deze methode is gemaakt voor drukke agenda's en geeft je hoogwaardige kennis, premium tools en geslaagde technieken uit de top van het bedrijfsleven. Perfect om jezelf te verbeteren in een dynamische, maar hectische werkomgeving.

Masterminds uit de zakenwereld

Op de Business Summit kom je de crème de la crème van de zakenwereld tegen. Je leert nieuwe vaardigheden en ambachten, bijgeschaafd door de meest succesvolle ondernemers, business consultants en strategen van de wereld. Ook krijg je de kans te sparren met mensen die hun strepen verdiend hebben in het moderne zakenleven. Je krijgt zelfs persoonlijke adviezen van experts die je direct in de praktijk kan brengen. Het gaat op de Business Summit dus niet alleen over luisteren, maar ook over praten, vragen en deelnemen. Wij bieden een complete leerervaring, waarbij de mix van lezingen en keynote speeches je klaarstomen om je dromen werkelijkheid te maken.

Is dit iets voor mij?

Wat betekent jouw bedrijf voor je? Ben je ervan overtuigd dat jij én je bedrijf in staat zijn de top te bereiken? Geniet je van iedere stap, of kost elk stapje meer energie? Ben jij de baas of is je bedrijf jou de baas?

Ondernemers en eigenaren hebben al snel het gevoel dat hun leven alleen nog maar om het bedrijf draait. Natuurlijk zijn opofferingen onderdeel van jouw succes op de lange termijn, maar wat heb je aan een winstgevende onderneming als je niet kan genieten van de winst? 'Jezelf committeren' wordt dan ook vaak verkeerd begrepen in de zakenwereld. Denk jij dat je succesvol wordt, naarmate je steeds meer tijd, energie en middelen in bedrijf steekt? Want dat is een valkuil voor velen. Succes zit namelijk in jezelf. Als jij je leven leeft op jouw manier, ben je succesvol te noemen. Het gaat niet alleen om financiële vrijheid, het gaat om het benutten van die vrijheid. En deze te vullen met ervaringen die jij belangrijk vindt.

Tijd raakt op, net als dat geld opraakt. Als je alle tijd in je bedrijf steekt, zul je veel compromissen moeten sluiten met jezelf en iedereen om je heen. Bovendien heeft het geen zin een miljoenenbedrijf op poten te zetten, zonder de vruchten ervan te plukken. Het komt er dus op neer dat je niet alleen hard werkt, maar vooral slim werkt. Bij de Business Summit helpen we je een gezonde balans te vinden tussen werk en plezier. Want alleen zo blijf je gelukkig als persoon en ga je ook morgen weer met een lach aan het werk.

"Een succesvol bedrijf is niets meer dan een reeks van goede
beslissingen."

Bij de Business Summit bekijk je je bedrijf in een ander daglicht en krijg je meer grip op haar kern en behoeftes. Je gaat je verdiepen in je eigen inzichten, de beste keuzes overwegen en het potentieel van jouw bedrijf waarnemen. Wij bieden je onder andere unieke inzichten en lessen, waarmee je de krachten en kansen van jouw bedrijf kunt vinden én benutten. Lees snel verder voor een goede indruk van wat je zal gaan leren.

  • Optimaliseer je bedrijf met onderbouwde technieken zodat je een geoliede machine creëert met een kleine inbreng en weinig betrokkenheid
  • Spiegel jezelf aan de succesvolste uit de zakenwereld, bekijk jouw bedrijf vanuit hun perspectief en maak een vliegende start met meer winst en betere prestaties.
  • Laat de leider in je naar boven komen en haal het maximale uit je werknemers en processen.
  • Laat zien dat jij jouw plek verdient hebt en onderscheidt je met dat wat concurrenten over het hoofd zien.
  • Positioneer jezelf als merk met bewezen marketing- en promotiemethoden.
  • Gebruik je dynamiek, wendbaarheid en reactievermogen om veranderingen sneller en beter te verwerken dan je concurrenten.
  • Trek toptalenten aan en bouw op een slimme manier aan de groei én ontwikkeling van
    jouw mensen.


RESERVEER NU
BESPAAR 137 EURO EN ONTVANG GRATIS KOFFIE, THEE & LUNCH.
DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 31 JANUARI!


Inschrijven