RESERVEER JE TICKET!
Pa Joof

Pa Joof

Peak performance
trainer
Renť Savelberg

Renť Savelberg

Voormalig CEO
McDonaldís
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Investeerder,
adviseur
David Rakers

David Rakers

Succes coach
Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg

Zakenvrouw
van het jaar 2012
Arjen Lemstra

Arjen Lemstra

Eigenaar evenementenbureau
en BrancheContact

Ben je er klaar voor om je sales te verdubbelen en je cashflow te verhogen?

Neem deel aan de Business Summit op
8 en 9 febuari 2014

Time for change

Een geweldig idee hebben, maar niet durven de norm te doorbreken? Liever genoegen nemen met een mindere positie dan de concurrentie aan te gaan? Zijn dit vragen waar jij jezelf in terugvindt? Let's think again. Wanneer ben je voor het laatst in het diepe gesprongen? En waarom ben je niet doorgegaan? Omdat het nog niet bestond? Omdat het nog nooit geprobeerd was?

"Het maakt niet uit wat je redenen zijn om jezelf en het potentieel van jouw bedrijf te beperken. Als jij niets verandert, zal er ook niets veranderen."

De economie, de overheid, de vraag en de concurrentie zijn stuk voor stuk factoren in de ontwikkeling van jouw bedrijf. Maar uiteindelijk ben jij de baas. En bepaal jij dus ook hoe je om gaat met externe factoren. De Business Summit geeft je inzichten in het afwegen en maken van keuzes in reactie op alle factoren waar je geen invloed uit kan oefenen. Misschien hoort jouw bedrijf binnenkort wel tot het kleine genootschap die hun potentie ťcht waarmaken en maak jij je droom werkelijkheid.

Vertrouw je intuÔtie

De zakenwereld brengt veel ongeschreven regels met zich mee. Je hoort eerst routine en balans te vinden en daarna is er misschien ruimte voor intuÔtie en creativiteit. Grenzen zijn er om binnen te blijven en kleuren doe je binnen de lijntjes, hoor je veel te vaak. Maar als jij het maximale uit jezelf en jouw bedrijf wil halen, is buiten de lijntjes kleuren soms de enige juiste keuze. Natuurlijk brengt dat risico's met zich mee, maar soms moet je je intuÔtie vertrouwen. Zolang jij je instinct combineert met weloverwogen keuzes, houd je overzicht van de factoren, risico's en problemen en verlies je die niet uit het oog. Bij de Business Summit leer je ideeŽn en inspiratie uit je instincten te winnen. Hoe herken en pak je kansen? Op welke manier stel je je plannen af op je doelen? Wanneer moet je het lef opbrengen om de stekker eruit te trekken?

Je instinct en intuÔtie zijn krachtige tools, maar staar je niet blind op je gevoel. Gebruik jouw innerlijke gereedschappen altijd in combinatie met gegevens, informatie, opleiding en waarnemingen van ontwikkelingen in de wereld. Dan zullen je keuzes de juiste zijn.

Doelen veranderen in successen

Doelen stellen is een essentieel onderdeel van het benutten van de potentie van je bedrijf. Het is echter geen automatische sleutel tot succes, zelfs bedrijven die regelmatig doelen stellen kunnen wankelen. Om je een klein overzicht te geven van wat we bij de Business Summit gaan behandelen vindt je hieronder een aantal voor- en nadelen van het stellen van doelen.

Geen doelen Het eerste scenario is een bedrijf dat geen doelen stelt. Er is geen richting en geen plan. Je kan het vergelijken met een roeiboot op de open oceaan, niet te besturen en overgeleverd aan de golven. De golven zijn de externe factoren die onverwacht verschijnen, waarna het bedrijf mee moet gaan met de stroom om te overleven en anders ten onder gaat.

Makkelijke doelen Het stellen van makkelijke doelen, zoals in het tweede scenario, levert meer op dan het gebrek aan doelen. Aan de andere kant onderschat het bedrijf zichzelf en neemt genoegen met middelmatige prestaties. Daardoor veroveren concurrenten een steeds groter deel van de markt en zal het bedrijf haar potentie nooit kunnen waarmaken.

Onrealistische doelen In het derde scenario is het stellen van onrealistische doelen de valkuil. De bedoeling van het bedrijf is het maximale te behalen, maar het doel blijft altijd net buiten het zicht. Dit zorgt voor oververmoeidheid en kan zelfs demotivatie veroorzaken.

De ĎSweet Spotí De 'Sweet Spot' is het vierde scenario en draait om de perfecte balans tussen het stellen van doelen die realistisch zijn en binnen het bereik liggen. Tegelijkertijd motiveert en vraagt deze balans het uiterste zonder dat de oververmoeidheid toeslaat. Op deze manier maakt het bedrijf haar potentie waar en zijn de mogelijkheden eindeloos.

Onderschat de kracht van je doelen niet. Ze geven je richting
en de motivatie om door te gaan.

Op de Business Summit laat ons team van experts je zien hoe je doelen stelt, beheert en bereikt zonder dat je je missie of visie uit het oog verliest. Het bedenken van realistische stappen is de sleutel tot succes en zal je helpen bij het verwoorden en behalen van je doelen.

De Business Summit verrijkt kleine en middelgrote bedrijven met tips, trucs en tools om 'out-of-the-box' te denken en nieuwe paden te bewandelen. Je zal nieuwe motivatie en energie vinden door onze doordachte technieken en strategieŽn en leren waarom jij met innovatie, wendbaarheid en een open mind jezelf kan onderscheiden van de massa. Met als resultaat? Je droom is altijd binnen handbereik.


RESERVEER NU
BESPAAR 137 EURO EN ONTVANG GRATIS KOFFIE, THEE & LUNCH.
DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 31 JANUARI!


Inschrijven