RESERVEER JE TICKET!
Pa Joof

Pa Joof

Peak performance
trainer
Renť Savelberg

Renť Savelberg

Voormalig CEO
McDonaldís
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Investeerder,
adviseur
David Rakers

David Rakers

Succes coach
Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg

Zakenvrouw
van het jaar 2012
Arjen Lemstra

Arjen Lemstra

Eigenaar evenementenbureau
en BrancheContact

Ben je er klaar voor om je sales te verdubbelen en je cashflow te verhogen?

Neem deel aan de Business Summit op
8 en 9 febuari 2014

Het effect

De Business Summit is jouw springplank tot het perfectioneren van jouw onderneming. Wil jij je bedrijf omvormen tot een soepel draaiende machine, die zichzelf in werking houdt? Kom dan naar de Business Summit en kom in aanraking met de meest inspirerende en belangrijke persoonlijkheden binnen de huidige zakenwereld. Bereid je voor op een injectie van kennis en ervaring waarmee jij het maximale uit je mensen en processen kunt halen. Ook zal je alle tools krijgen om te groeien van bedrijfseigenaar tot een volwaardig leider. Een leider die weet op welke manier je mensen motiveert en processen versoepelt, waardoor je zeker bent van maximale prestaties. Wij geven je de kans om die gedachtengang te ontwikkelen en het geloof in jezelf te vergroten.

Alleen als je jezelf bestemd voor grootheid kan grootheid
worden bereikt.

Gelukkig bepaal jij je eigen bestemming. Ontwikkel een open structuur en model binnen je bedrijf, waarmee je snel binnen de markt kan bewegen. Laat optimisme de leidraad zijn en zie verandering als groei, als iets positiefs. Voeg nieuwe methodes, strategieŽn en concepten toe aan je huidige onderneming en zie hoe nieuwe ideeŽn voor nieuwe energie en motivatie zorgen. Uiteindelijk zorgt de juiste houding van jou en je mensen voor het gevoel van succes en daarmee behaal je je doelen.

Zet je beste beentje voor

Zonder inspiratie voelt werken als een straf. Je weet niet waar je moet beginnen of waarmee je moet beginnen. En dat is het moment waarop vermoeidheid en frustratie de kop opsteken. Dagen worden lang en het voelt alsof je in herhaling valt, en iedere dag dezelfde vervelende klussen aan het uitvoeren bent.

Waar je misschien niet bij stilstaat is dat ieder bedrijf, dus ook jouw bedrijf, een kwaliteit heeft waarmee je je voordeel kan doen. Het belangrijkste is die kwaliteit te vinden en te gebruiken in je voordeel.

Heb je bijvoorbeeld lage lasten in verhouding tot concurrenten? Dat stelt je in staat om dezelfde diensten of producten te leveren voor een lagere prijs. Zolang jij de zelfde kwaliteit levert, hebben klanten weinig reden om bij de concurrent te blijven.

De Business Summit ondersteunt je bij het vinden van jouw unieke eigenschap en hoe je deze in de praktijk inzet. Onderscheid je van de massa door slim te werk te gaan en te roeien met ŗlle riemen die je hebt. Hoe klein ze ook zijn.

Resultaten

Als deelnemer van de Business Summit woon je exclusieve en inspirerende sessies bij om te leren denken doen als de meest succesvolle mensen uit de zakenwereld. Schrijf je meteen in en houd de focus op groeien, ontwikkelen en het realiseren van je dromen. Bovendien kom je in aanraking met gevestigde namen in de zakenwereld die je in een sneltreinvaart kennis en ervaring bieden over de volgende onderwerpen:

  • Maximaliseer inkomsten en bespaar kosten.
  • Vind en bind trouwe klanten, die terug blijven komen
  • Inspireer en train mensen die streven naar het maximale
  • Bouw je eigen team met winnaars, experts en doorzetters
  • Maak je bedrijf recessie-bestendig.
  • CreŽer en promoot onweerstaanbare aanbiedingen.
  • Bouw een merkbeleving waar je klanten graag van willen houden.
  • Leer strategieŽn van experts om kansen te herkennen en te grijpen
  • Haal meer waarde uit elke seconde van werk.
  • Krijg meer gedaan met minder.


RESERVEER NU
BESPAAR 137 EURO EN ONTVANG GRATIS KOFFIE, THEE & LUNCH.
DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 31 JANUARI!


Inschrijven