RESERVEER JE TICKET!
Pa Joof

Pa Joof

Peak performance
trainer
René Savelberg

René Savelberg

Voormalig CEO
McDonald’s
Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Investeerder,
adviseur
David Rakers

David Rakers

Succes coach
Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg

Zakenvrouw
van het jaar 2012
Arjen Lemstra

Arjen Lemstra

Eigenaar evenementenbureau
en BrancheContact

Ben je er klaar voor om je sales te verdubbelen en je cashflow te verhogen?

Neem deel aan de Business Summit op
8 en 9 febuari 2014

Sprekers

Pa Joof

Pa Joof is internationaal gezien een van de meest gevierde, succesvolste en geliefde sprekers, top-presentatie trainer en coach. Vanuit zijn geschiedenis overwon hij elk obstakel met maar een doel voor ogen: succes bereiken! Falen was geen optie.

Hij is een autoriteit in de psychologie van het creëren van welvaart en persoonlijk leiderschap. Het afgelopen decennium heeft hij in 16 verschillende landen op 4 continenten tienduizenden mensen uit alle lagen van de samenleving geïnspireerd, getransformeerd, gemotiveerd en gecoacht. Met succes!

Zijn doelgroepen en klanten variëren van Fortune 500 bedrijven tot topbestuurders, beroemdheden, ondernemers, stadsmensen en jongeren.

Pa ontwikkelde zich tot een excellerende ondernemer met meerdere bedrijven. Hij bouwde een beleggingsportefeuille op van meerdere miljoenen, waardoor hij al als 30-jarige financieel onafhankelijk was.

Pa’s drijfveer is het ontdekken van kansen, die uiteindelijk leiden tot nieuwe perspectieven voor de mensen die hij coacht en toespreekt. Hij wil mensen nog sterker maken. Die filosofie is ingekapseld in heel zijn doen en laten: zijn spreken, coaching en al zijn zakelijke en sociale inspanningen.

René Savelberg

Persoonlijke missie René Savelberg: leren, doen en delen!

Rene is een echte groeiversneller – na zijn masters opleiding in de USA heeft hij als CEO van McDonald’s in Nederland het aantal restaurants in korte tijd verdubbeld van 100 naar 200 vestigingen met 750 miljoen omzet en 16.000 medewerkers. Ook heeft hij als ondernemer bedrijven in NL, Spanje en de USA opgestart. Met het International Property Investment Network (IPIN) heeft hij in 7 jaar tijd zelfs $ 120 miljoen omzet gerealiseerd.

Rene Savelberg staat bekend als ‘Business Accelerator’ – een enthousiaste pragmaticus met bewezen aanpak om bedrijven snel en creatief te laten groeien. Momenteel adviseert Rene organisaties in Europa en de USA op het gebied van groeiversnelling en prestatieverbetering – een passie die hij het liefst wereldwijd deelt. Als ‘embedded accelerator’ denkt en werkt hij heel direct en van binnenuit mee aan groeiversnelling.

Persoonlijke missie Rene Savelberg: leren, doen en delen!

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal (1962) is ondernemer, investeerder, uitgever en deskundige op televisie. Ze heeft de uitgeverij Independent Media in Moskou opgezet en later tijdschriftenuitgeverij AM Media in Amsterdam. Ze heeft haar eigen consulting en mediabureau Van Gaal & Company, dat zich heeft gespecialiseerd in adviezen en uitgaven op het gebied van financiële communicatie.

Annemarie heeft twee boeken geschreven, geeft lezingen en verzorgt dagvoorzitterschappen voor onder andere financiële instellingen. Verder is ze bekend van de tv-programma's Dragon's Den, Ten Einde Raad en Een Dubbeltje Op Zijn Kant.

Jacqueline Zuidweg

Jacqueline Zuidweg is oprichter en directeur van Zuidweg & Partners B.V. én Zakenvrouw van het Jaar 2012.

Jacqueline is in 1994 gestart met haar onderneming om MKB-ondernemers bij te staan die in financieel zwaar weer verkeren. Inmiddels heeft haar organisatie, die 60 medewerkers telt, ruim 20.000 ondernemers bijgestaan. Als blijk van erkenning voor haar activiteiten en ondernemerskwaliteiten is Jacqueline uitgeroepen tot Zakenvrouw van het Jaar 2012 (Prix Veuve Clicquot). Jacqueline is tevens bestuurslid van Stichting Jong Ondernemen ter stimulering van het ondernemerschap in het onderwijs. Haar 1e boek ‘Vallen, opstaan en weer doorgaan!’, tips & adviezen voor en door ondernemers in uitdagende tijden is begin dit jaar verschenen. Ze weet haar publiek te enthousiasmeren over haar passies voor ondernemen (ook met tegenwind!), financiële educatie voor kinderen en de combi ondernemerschap en gezin.

Arjen Lemstra

Specialismen: Trade Shows, B2B, Evenementen, Incentives,
Trainingen, Professioneel spreker, Citymarketing

Ik ben al bijna 18 jaar ondernemer in hart en nieren, eigenaar van BrancheContact.nl, organisator van beurzen volgens een prijswinnend concept. Verder ben ik nog zeer betrokken bij Levensgenieters.nl, het grootste evenementenbureau boven het Noordzeekanaal. Als rasoptimist kijk ik op een verfrissende wijze tegen het leven aan. Graag bied ik mijzelf aan om als spreker te vertellen over genieten, groei, tegendraadsheid, anders denken, optimisme en netwerken. Met BrancheContact organiseren wij eendaagse netwerkevents waar no nonsense sales centraal staat.

David Rakers

David is sinds 1990 ondernemer en oprichter/eigenaar van een aantal trainingsbureaus waaronder davidrakers.com en De Profilers. Hij heeft als trainer/coach in binnen- en buitenland in verschillende branches gewerkt waaronder als trainer bij Krauthammer Singapore. Zijn kracht is om mensen met elkaar te 'verbinden' en het beste uit de mens te halen. Als trainer ziet hij zichzelf als 'Inspirational Facilitator-Communicator' waar hij vooral kijkt naar de contextuele zijde van leiders en managers: communicatie, denken, gedrag, emotie, ziel, lichaam en geest. "Want alles draait om 'energie' en de universele wetten die voor iedereen gelden. Uiteraard horen hier natuurlijk de bottom line resultaten bij, want zo hou je het scherp en praktisch!".

David houdt ervan om zijn toehoorders (ceo's, dga's, gm's, managers, studenten) uit te dagen en eenvoudige vragen te stellen zoals 'Waarom niet?' en "Nou doe het dan!". Als trainingsprofessional traint/coached hij o.a. op Veranderingsmanagement, Bedrijfscultuur, Persoonlijkheidsprofilering en alles wat met Sales te maken heeft! Als men David als mens beschrijft hoort men vaak termen zoals visionair, bouwer, inspirator, bemoediger, humorist en familieman. Naast zijn drukke leven begeleidt David jonge getalenteerde leiders en high business potentials. David schrijft momenteel een management boek over Bedrijfsopvolging en cultuur.RESERVEER NU
BESPAAR 137 EURO EN ONTVANG GRATIS KOFFIE, THEE & LUNCH.
DEZE AANBIEDING IS GELDIG T/M 31 JANUARI!


Inschrijven